Μανιταρόσουπα
Εύκολη και νοστιμη σούπα
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνεται ακόμα πιο νόστιμη αν προσθέσουε νοστιμιά Maggi ή και κύβο λαχανικών ή ότι άλλο μας αρέσει. Σπίτι μας τη τρώμε όλη τη Μ. Εβδομάδα, είναι πλέον παράδοση εδω και χρόνια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια λίγο, μέχρι τα μανιτάρια να βγάλουν το ζουμί τους.
-
2
Προθέτουμε περίπου 1.5 lt νερό, το ρύζι, αλάτι και πιπέρι.
-
3
Τα βράζουμε μέχρι να ετοιμαστεί το ρύζι.
-
4
Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο χυλώνουμε τη σούπα με λίγο αλεύρι και προσθέτουμε τον άνιθο. Στο πιάτο μας μπορούμε να βάλουμε και λεμόνι ανάλογα με τα γούστα μας.
Σχόλια (6)