Μανταρίνι αμυγδαλωτό
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να μην κολλάει η ζύμη βρέχετε τα χέρια σας με νερό.Επειδή ξεραίνονται εύκολα τα καλύπτετε με μεμβράνη.
Υλικά
-
4 φλούδες μανταρινιών
-
χυμός 2 μανταρινιών
-
1/2 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα
-
350 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
-
Προαιρετικά ζάχαρη για τύλιγμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβετε την αμυγδαλόψιχα λίγο πιο χοντρή απο πούδρα.
-
2
Τρίβετε στο μούλτι τις φλούδες των μανταρινιών μαζί με τον χυμό μέχρι να γίνουν σαν λάσπη και τα προσθέτετε στην αμυγδαλόψιχα μαζί με την άχνη.
-
3
Ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να πλάθεται.
-
4
Σχηματίζετε μπαλλάκια μικρά.
-
5
Τα τυλίγετε σε ζάχαρη κρυσταλλική.
Σχόλια