Μανταρίνι αμυγδαλωτό

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μην κολλάει η ζύμη βρέχετε τα χέρια σας με νερό.Επειδή ξεραίνονται εύκολα τα καλύπτετε με μεμβράνη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40-50 κομματια
  1. 4 φλούδες μανταρινιών
  2. χυμός 2 μανταρινιών
  3. 1/2 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα
  4. 350 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  5. Προαιρετικά ζάχαρη για τύλιγμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβετε την αμυγδαλόψιχα λίγο πιο χοντρή απο πούδρα.

  2. 2

    Τρίβετε στο μούλτι τις φλούδες των μανταρινιών μαζί με τον χυμό μέχρι να γίνουν σαν λάσπη και τα προσθέτετε στην αμυγδαλόψιχα μαζί με την άχνη.

  3. 3

    Ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να πλάθεται.

  4. 4

    Σχηματίζετε μπαλλάκια μικρά.

  5. 5

    Τα τυλίγετε σε ζάχαρη κρυσταλλική.

Αντιδράσεις

Από

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
στις