interliza
interliza @cook_8450441
,ΚΥΠΡΟΣ

Βάση μαρέγκας ..την είχα δει πρόσφατα στην τηλεόραση αλλα δεν πρόλαβα να σημειώσω τις αναλογίες και τη δοκίμασα όπως αναφέρω πιο κάτω και βγήκανε πολύ καλές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε γέμιση της αρεσκείας μας, κρεμα, γιαούρτι με ζελε, σαντιγι με φρούτα κλπ. Επίσης αν περισσεψει μπορούμε να κάνουμε μικρά σαλιγκαράκια και αφού τα θρυματίσουμε τα προσθέτουμε σε παγωτό που φτιάχνουμε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

93 Minutes
20 περίπου ανάλογα το μέγεθος
  1. 4 ασπράδια αυγού
  2. 1 κ.γ λεμόνι
  3. 1 κ.γ βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κτυπάμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γινουν σαν κρέμα.

  2. 2

    Βαζουμε το μέιγμα σε κορνέ (ή σ ένα σακούλάκι ή σε λαδόκολλα κόβοντας λίγο την άκρη).

  3. 3

    Σ ένα ταψί έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα και με το κορνέ σχηματίζουμε κύκλους σαν σαλιγκάρια.

  4. 4

    Ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.

Αντιδράσεις

Σχόλια (80)

Μάριος
Μάριος @cook_8450790
Τις φτιαξαμε σήμερα και έγιναν καταπληκτικες!Για γέμιση χρησιμοπιήσαμε κρέμα και σιρόπι σοκολάτας.

Από

interliza
interliza @cook_8450441
στις
,ΚΥΠΡΟΣ