Μαρέγκες ατομικές
Βάση μαρέγκας ..την είχα δει πρόσφατα στην τηλεόραση αλλα δεν πρόλαβα να σημειώσω τις αναλογίες και τη δοκίμασα όπως αναφέρω πιο κάτω και βγήκανε πολύ καλές.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να βάλουμε γέμιση της αρεσκείας μας, κρεμα, γιαούρτι με ζελε, σαντιγι με φρούτα κλπ. Επίσης αν περισσεψει μπορούμε να κάνουμε μικρά σαλιγκαράκια και αφού τα θρυματίσουμε τα προσθέτουμε σε παγωτό που φτιάχνουμε.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κτυπάμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γινουν σαν κρέμα.
-
2
Βαζουμε το μέιγμα σε κορνέ (ή σ ένα σακούλάκι ή σε λαδόκολλα κόβοντας λίγο την άκρη).
-
3
Σ ένα ταψί έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα και με το κορνέ σχηματίζουμε κύκλους σαν σαλιγκάρια.
-
4
Ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
Σχόλια (80)