Μαρινάδα για χοιρινό κότσι ή χοιρομέρι
Για ψητά που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνήθως το κάνω από την προηγούμενη και το αφήνω στο ψυγείο όλο το βράδυ.Tη συνταγή αυτη μου την έχει δώσει η φίλη μου Λίνα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε το κάθε κότσι χωριστά και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά
-
2
Τα πασαλείβουμε με μπόλικη μουστάρδα και τα πασπαλίζουμε με τη ρίγανη
-
3
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στη γάστρα και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες
Σχόλια (19)
Πιστεύω στο σκόρδο ,τη μουστάρδα και τη ρίγανη
Μόνο ο χυμός πορτοκαλιού θα με προβλημάτιζε αλλά θα δοκιμάσω πρώτα.