Μαρινάρισμα λαγού ή κουνελιού

gthom, 17.02.07

Τι χρειαζόμαστε:

3 φλιτζανια του τσαγιου κοκκινο κρασι
1 φλιτζανι οχι καλα γεματο ξιδι δυνατο
1/4 του φλιτζανιου λαδι
2 μετρια κρεμμυδια κομμενα σε λεπτες φετες
2 μεγαλες σκελιδες σκορδο λειωμενο
1 κουταλια τις σουπας θυμαρι
1 μικρο κλωναρι δεντρολιβανο
5 φυλλα δαφνη
χοντραλεσμενο πιπερι.
Στα γρήγορα
Περιέχει: Σκόρδο
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια λεκανη και τα αναμειγνυουμε πολυ καλα.
  2. Κοβουμε το λαγο (η το κουνελι) σε κανονικα κομματια (οχι μεγαλα) και τα ριχνουμε μεσα στην λεκανη για 12 ωρες ετσι ωστε να τα σκεπαζει η σαλτσα.

Σχετικές συνταγές

    2 Όλα

    #
    Σχόλιο από Ginger, 19-5-08  
    Το ζουμί που χρησιμοποιήθηκε στο μαρινάρισμα μπορεί να αξιοποιηθεί μετά;
    #
    Σχόλιο από roulaan, 19-5-08  
    Εγω ginger την μαριναδα την σουρωνω και μεσα εκει φτιαχνω το κρεας αν προκειται για κοκκινιστο η στιφαδο.
    Αν διαβασεις την συνταγη για αγριογουρουνο στιφαδο που εβαλα σημερα κανω ακριβως το ιδιο.

    2 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από Ginger, 19-5-08  
    Το ζουμί που χρησιμοποιήθηκε στο μαρινάρισμα μπορεί να αξιοποιηθεί μετά;
    #
    Σχόλιο από roulaan, 19-5-08  
    Εγω ginger την μαριναδα την σουρωνω και μεσα εκει φτιαχνω το κρεας αν προκειται για κοκκινιστο η στιφαδο.
    Αν διαβασεις την συνταγη για αγριογουρουνο στιφαδο που εβαλα σημερα κανω ακριβως το ιδιο.

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
    Ένα βιβλίο 33 αγαπημένων συνταγών, του/της johnpapas
    σαλτσες μαριναδες NTΡΕΣΙΓΚ
    Ένα βιβλίο 87 αγαπημένων συνταγών, του/της toniadimitropoulou
    Εκτελεσμένες
    Ένα βιβλίο 199 αγαπημένων συνταγών, του/της greg97