Μαρινάρισμα λαγού ή κουνελιού
Υλικά
-
3 φλιτζανια του τσαγιου κοκκινο κρασι
-
1 φλιτζανι οχι καλα γεματο ξιδι δυνατο
-
1/4 του φλιτζανιου λαδι
-
2-3 κρεμμυδια κομμενα σε λεπτες φετες
-
2 μεγαλες σκελιδες σκορδο λειωμενο
-
1 κουταλια τις σουπας θυμαρι
-
1 μικρο κλωναρι δεντρολιβανο
-
5 φυλλα δαφνη
-
χοντραλεσμενο πιπερι.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια λεκανη και τα αναμειγνυουμε πολυ καλα.
-
2
Κοβουμε το λαγο (η το κουνελι) σε κανονικα κομματια (οχι μεγαλα) και τα ριχνουμε μεσα στην λεκανη για 12 ωρες ετσι ωστε να τα σκεπαζει η σαλτσα.
Σχόλια (5)