κύρια φωτογραφία συνταγής Μαριναρισμένο γλυκόξινο κοτόπουλο
feggaraki
feggaraki @feggaraki
Αθήνα,

Μια συνταγή της Αργυρώς Μπαρπαρίγου. Είναι τέλειο!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να τα ψήσουμε και στην σχάρα.Ταιριάζουν πολύ καλά με ψητές πατάτες ή με ψητά λαχανικά.Επίσης αφου ψηθούν μπορείτε να αραιώσετε με λίγο νερό το ζουμάκι που μένει και να φτιάξετε μια σάλτσα για να συνοδέψετε ριζότο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
6 άτομα
  1. 6 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
  2. 6 λιαστές ντομάτες λαδιού
  3. 2 σκελίδες σκόρδο
  4. 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  5. 1/2 φλ. ξύδι μπαλσάμικο
  6. 1/2 φλ. σάλτσα σόγιας
  7. 1/2 κ.γ ρίγανη
  8. 1 κ.σ μέλι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα φιλέτα να πλατύνουν λίγο.

  2. 2

    Βάζουμε στο μουλτι όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε ώστε να γίνουν μια κρέμα.

  3. 3

    Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα μπωλ και ρίχνουμε τη μαρινάδα.

  4. 4

    Τα αφήνουμε το λιγότερο 4 ώρες ή καλύτερα μια ολόκληρη νύχτα.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 με 30 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

ΚΑΡΜΕΝ
ΚΑΡΜΕΝ @cook_8453863
Πέντε πιρουνάκια feggaraki,είναι πολύ ωραία συνταγή.Τα φιλέτα τα χτύπησα και έγιναν λεπτά σαν σνίτσελ.Έκανα τρία φιλέτα με αυτήν την σάλτσα,τα οποία τα έψησα στο φούρνο.Για έξι φιλέτα θέλει σίγουρα διπλή σάλτσα.Πρίν σβήσω το φούρνο έριξα και λίγο νεράκι,γιατί η σάλτσα ήταν πολύ λίγη.

Από

feggaraki
feggaraki @feggaraki
στις
Αθήνα,