Μαρμελάδα Ροδάκινο Φούρνου
Μια εύκολη και πετυχημένη μαρμελάδα
Λίγα μυστικά ακόμα
Την έχω κάνει και με δαμάσκηνα και γίνεται τέλεια
Υλικά
-
1 κιλό ροδάκινα
-
600 γρ. ζάχαρη
-
χυμό από μισό λεμόνι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζεις τα ροδάκινα, τα περνάς από το μούλτι χωρίς να τα κάνεις πολτό.
-
2
Τα βάζεις στο ταψί, ανακατεύεις με τη ζάχαρη, βάζεις το ταψί στην κάτω σχάρα.
-
3
Ψήνεις 1 ώρα και 30 λεπτά στους 150 βαθμούς Κελσίου.
-
4
15 λεπτά πριν το τέλος ρίχνεις το χυμό λεμονιού και ανακατευεις.
Σχόλια (64)