Μediterranean Noodles
Μια διαφορετική συνταγή για όσες αγαπούν την μεσογειακή και την ιαπωνική κουζίνα. Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό φαγητό για μικρούς και μεγάλους!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε περίπτωση που βάλουμε χυμό ντομάτας, αφήνουμε και λίγο νεράκι στο τηγάνι και τα βράζουμε για 2 με 3 λεπτά. Εγώ έβαλλα έτοιμη σάλτσα με τόνο και είχε πολύ ιδιαίτερη γεύση. Μπορείτε να βάλετε σάλτσα με βασιλικό ή μπολονέζ ή με ελιές.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα λαχανικά μας.
-
2
Σε ένα ξύλο κοπής, κόβουμε όλα μας τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια (κύβους ή λωρίδες).
-
3
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε για λίγο να βγάλλουν τα υγρά τους. Συμπληρώνουμε όσο νερό χρειάζεται και τα αφήνουμε να μαλακώσουν.
-
4
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει και ρίχνουμε τα noodles. Τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 3 λεπτά) και τα σουρώνουμε.
-
5
Τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι (εφόσον έχει "σωθεί" το νεράκι) και ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε για να πάει παντού.
-
6
Σερβίρουμε είτε σκέτα είτε με τυρί τριμμένο!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια