κύρια φωτογραφία συνταγής Μελαχρινάκι
nikh66
nikh66 @cook_8456144
ag. konstantinos,elllada

Σιροπιαστό γλυκό με σοκολατένια γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιήστε βαθύ ταψί γιατι φουσκώνει πολύ!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 μπέικιν
  2. 1 βιτάμ
  3. 500 γρ. φαρινάπ
  4. 350 γρμ. τρούφα σοκολάτας
  5. 1 κουτί σαντιγύ
  6. 2 κούπες ζάχαρη
  7. Για το σιρόπι
  8. 5 ποτήρια ζάχαρη
  9. 4 ποτήρια νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα και τα βάζουμε στο ψυγείο.

  2. 2

    Χτυπάμε τους κρόκους, τη ζάχαρη και το βιτάμ στο μίξερ. Προσθέτουμε το μπέικιν, τα 300 γρμ. τρουφας, το φαρινάπ και τέλος τη μαρέγκα.

  3. 3

    Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

  4. 4

    Αφήνουμε να κρυώσει καλά, ετοιμάζουμε το σιρόπι και το ρίχνουμε ζεστό πάνω στο γλυκό μας.

  5. 5

    Ετοιμάζουμε την σαντιγύ και όταν κρυώσει από το σιρόπιασμα καλύπτουμε την επιφάνεια. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη τρούφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

ΠΟΛΥΑΝΘΗ
ΠΟΛΥΑΝΘΗ @anthi1964
Καλημέρα nikh66,πόσο αλεύρι χρησιμοποιείς? Δεν το αναφέρεις στα υλικά. Ευχαριστώ!!

Από

nikh66
nikh66 @cook_8456144
στις
ag. konstantinos,elllada