Μελαχρινή εύκολη της Ευγενίας
Μία πολύ γρήγορη και απλή συνταγή χωρίς πολλά αυγά, ακόμα και για αρχάριους της ζαχαροπλαστικής. Η συνταγή είναι της φίλης μου της Ευγενίας που έχει μία από τις πιο καλύτερες ταβέρνες στην Ηπειρο την Ελατρεια, και οποιος πάει για κοψίδια εκεί μετά του σερβίρει και μια μελαχρινή σκέτη ή και με παγωτάκι ή σοκολάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή επιτυχία και ευχαριστώ πολύ τη φίλη και συναδελφό που μου έδωσε τη συνταγή αυτή και μου έχει λύσει πολλές φορές τα χέρια όταν ήθελα να φτιάξω ένα πολύ γρήγορο γλυκό λερώνοντας μόνο ένα σκεύος!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αυγά με ζάχαρη, μετά ρίχνουμε το γιαούρτι, το αλεύρι, το μπέικιν, την σόδα και όλα τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά.
-
2
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και αφού κρυώσει την σιροπιάζουμε με ζεστό το σιρόπι.
Σχόλια (32)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.