Μελιτζάνες σαβόρι
Καλοκαιρινό φαγητό νοστιμότατο και εύκολο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να γίνει η σάλτσα μας πιο πηχτή μπορούμε να αφήσουμε περισσότερο στο μάτι να βράσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε φέτες τις μελιτζάνες και τις βάζουμε μια ώρα να ξεπικρίσουν.
-
2
Τις τηγανίζουμε και εναλλακτικά μπορούμε να τις ψήσουμε στο φούρνο πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
-
3
Μαρένουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε την ντομάτα που την έχουμε περασει από το τρυπητο.
-
4
Αφήνουμε να βράσει 10 λεπτά και προσθέτουμε τον μαιντανό και τις τηγανισμένες ή ψητές μελιτζάνες αφήνουμε ακόμα 10 λεπτά να βράσει.
Σχόλια (8)