Μελιτζάνες στο φούρνο με μοσχαράκι
Συνταγή για καλοφαγάδες που έχουν χρόνο για μαγειρική.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν προσθέτουμε λάδι παρά μόνο όσο τράβηξαν οι μελιτζάνες κατά την διάρκεια του τηγανίσματος
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κομματιάζουμε το κρέας και το βράζουμε στην χύτρα για 45 λεπτά
-
2
Αφού βράσει το βάζουμε σε ένα ταψάκι με δυο κούπες από τον ζωμό του.
-
3
Κόβουμε τις μελιτζάνες στα τρία και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά αφού πρώτα αφαιρέσουμε μια λωρίδα από την φλούδα τους.
-
4
Αφού τις τηγανίσουμε τις βάζουμε μέσα στο ταψάκι.
-
5
Τα υπόλοιπα υλικά τα αλεθουμε και τα βάζουμε στο ταψάκι.
-
6
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
-
7
Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
Σχόλια (11)