κύρια φωτογραφία συνταγής Μελιτζάνες στο φούρνο με μοσχαράκι
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ @cook_8449770

Συνταγή για καλοφαγάδες που έχουν χρόνο για μαγειρική.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν προσθέτουμε λάδι παρά μόνο όσο τράβηξαν οι μελιτζάνες κατά την διάρκεια του τηγανίσματος

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

83 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι
  2. 4-5 μελιτζάνες λεπτές
  3. 2-3 ντομάτες
  4. 1 σκελίδα σκόρδο
  5. 2 πράσινες πιπεριές κέρατο
  6. 1/2 κούπα μαϊντανό
  7. 1 κ/γ κοφτό αλάτι
  8. 1 κ/γ κοφτό ρίγανη
  9. λίγο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κομματιάζουμε το κρέας και το βράζουμε στην χύτρα για 45 λεπτά

  2. 2

    Αφού βράσει το βάζουμε σε ένα ταψάκι με δυο κούπες από τον ζωμό του.

  3. 3

    Κόβουμε τις μελιτζάνες στα τρία και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά αφού πρώτα αφαιρέσουμε μια λωρίδα από την φλούδα τους.

  4. 4

    Αφού τις τηγανίσουμε τις βάζουμε μέσα στο ταψάκι.

  5. 5

    Τα υπόλοιπα υλικά τα αλεθουμε και τα βάζουμε στο ταψάκι.

  6. 6

    Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μια ώρα.

  7. 7

    Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

evdoba
evdoba @evdoba
Μπράβο είναι σχεδόν το αγαπημένο μου φαγητό!!!

Από

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ @cook_8449770
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα