κύρια φωτογραφία συνταγής Μελιτζανοσαλάτα στο τηγάνι
pam
pam @cook_8450211

Μια συνταγή της Αργυρώς

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύει ψητά κρέατα, πουλερικά. Μπορούμε να την σερβίρουμε με μακαρόνια και να γίνει ενα κανονικό γεύμα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 φλ. ελαιόλαδο
  2. 3 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
  3. 2 σκελίδες σκόρδο σε φετακια
  4. 3 πιπεριές φλωρίνης (εμπορίου) κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  5. 1 φλ. ξίδι
  6. 1 φλ. φέτα σε κυβάκια
  7. αλάτι πιπέρι
  8. μαιντανό και δυόσμο ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τις μελιτζάνες σε μπόλ με αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Τις στύβουμε και τις αφήνουμε να στραγγισουν πάνω σε χαρτί.

  2. 2

    Βάζουμε σε βαθυ τηγάνι το λάδι και σοταρουμε τις μελιτζάνες. Προσθέτουμε το σκόρδο και και μετά από 2 λεπτά σβήνουμε με το ξίδι, το αφήνομε για 2 λεπτά και αποσύρουμε το τηγάνι απο τη φωτιά.

  3. 3

    Προσθετουμε τις πιπεριές φλωρίνης, τη φέτα, τα μυρωδικά, αλατι και πιπέρι

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

dcroula
dcroula @Roula1505
Ο δυόσμος μου είχε τελειώσει κι έβαλα βασιλικό.\nΩραία αρώματα, ωραία γεύση, αρκετά γρήγορο....το μόνο μείον....ότι σχεδόν τηγανίζεις τις μελιτζάνες.

Από

pam
pam @cook_8450211
στις