Μελομπισκότα
Μελένια μπισκότα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σκέτη γλύκα!
Υλικά
-
1 κουταλιά της σούπας μέλι
-
1 βανίλια
-
1 αυγό
-
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
175 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
-
100 γραμμάρια βούτυρο
-
1/2 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε σε μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
-
2
Προσθέτουμε το μέλι, την βανίλια και το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.
-
3
Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα ανακατεύοντας καλά.
-
4
Πλάθουμε την ζύμη μας σε παχιά ρολά και τ' αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και να σφίξουν.
-
5
Κόβουμε τα ρολά σε φέτες και ψήνουμε στους 225 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 8 λεπτά ώστε να πάρουν ανοιχτό χρώμα.
Σχόλια (8)