Μελόπιτα με ανθότυρο χωρίς φύλλο
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της κ. Μυρσίνης Λαμπράκη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ «σπάτε» το ανθότυρο σε μικρά κομμάτια, προσθέτετε το μέλι, τη ζάχαρη και τα αβγά και δουλεύετε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να γίνει μια αφράτη γέμιση.
-
2
Βουτυρώνετε καλά ένα στρογγυλό πυρέξ και πασπαλίζετε τη βάση του με μπόλικο αλεύρι.
-
3
Ρίχνετε τη γέμιση, την στρώνετε με μια σπάτουλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά της.
-
4
Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε να κρυώσει λίγο και πασπαλίζετε με την κανέλα. Σερβίρεται χλιαρή ή κρύα.
Σχόλια