TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Λήμνος,Γερμανία

Αποφάσισα να φτιάξω μια εναλακτική μερέντα για να γεμίσω τα Berliner και τα κρουασάν μέσα και έξω. Φυσικά μπορούμε να την χρησιμοπιοίσουμε και σε ότι άλλο γλυκό θέλουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε ότι κουβερτούρα θέλουμε,είτε μάυρη ή λευκή σοκολάτα.Το ένα μπουκαλάκι εκχύλισμα βουτυροβανίλιας,μου βγαίνει 1 κουταλιά τις σούπας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  2. 200 γρ. βούτυρο
  3. 1 κ.σ. εκχύλισμα βουτυροβανίλιας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος και μετά αποσύρουμε από την φωτιά.

  2. 2

    Προσθέτουμε το εκχύλισμα βουτυροβανίλιας και σιγά σιγά το βούτυρο μέχρι να γίνει το μείγμα μας ένα.

  3. 3

    Αδείαζουμε το μείγμα σε ένα γυάλινο μπόλ και το βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες για να σφίξει.

  4. 4

    Το βγάζουμε και το συντηρούμε σε ντουλάπι, σε θερμοκρασία δωματιού, όπως την γνωστή μερέντα μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (20)

sisxalkiopi
sisxalkiopi @sisxalkiopi
Μου βγηκε παρα πολυ νερουλη, με τις αναλογιες που δωσατε. Σωζεται καπως?

Από

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
στις
Λήμνος,Γερμανία
Η μαγειρική όπως και η Αγάπη.... νομίζω πως δέν έχουν όρια για κανέναν!
Δες περισσότερα