Μεσογειακή πίτσα του πεντάλεπτου
Ατομική "πίτσα" με υλικά που έχουμε συνήθως πρόχειρα, πανεύκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή η συνταγή είναι κάτι σαν βάση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ανάλογα και με τα γούστα σας αλλά και τα υλικά σας (πχ. ταιριάζει ελιά ή και λουκάνικο ακόμα).
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεπαγώνουμε μια πίτα για σουβλάκι (υπάρχουν συσκευασίες κατεψυγμένες στα σούπερ μάρκετ) και καλύπτουμε την επιφάνειά της με τη ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες. Ρίχνουμε το τυρί από πάνω. Περιχύνουμε το λάδι κατά τόπους και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
-
2
Ψήνουμε πάνω σε αλουμινόχαρτο στη σχάρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δέκα λεπτά περίπου ή όσο θέλουμε να ξεροψηθεί.
-
3
Προσοχή να μη στεγνώσει η πίτα. Ίσως την ψήσετε περισσότερο απλά εγώ την προτιμώ μισοψημένη!
Σχόλια (20)