Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Ολλανδία,

Ατομική "πίτσα" με υλικά που έχουμε συνήθως πρόχειρα, πανεύκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτή η συνταγή είναι κάτι σαν βάση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ανάλογα και με τα γούστα σας αλλά και τα υλικά σας (πχ. ταιριάζει ελιά ή και λουκάνικο ακόμα).

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
1 άτομο
  1. 1 πίτα για σουβλάκι
  2. 20-50 γραμμάρια φέτα
  3. 1 κουταλιά του γλυκού λάδι
  4. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεπαγώνουμε μια πίτα για σουβλάκι (υπάρχουν συσκευασίες κατεψυγμένες στα σούπερ μάρκετ) και καλύπτουμε την επιφάνειά της με τη ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες. Ρίχνουμε το τυρί από πάνω. Περιχύνουμε το λάδι κατά τόπους και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

  2. 2

    Ψήνουμε πάνω σε αλουμινόχαρτο στη σχάρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δέκα λεπτά περίπου ή όσο θέλουμε να ξεροψηθεί.

  3. 3

    Προσοχή να μη στεγνώσει η πίτα. Ίσως την ψήσετε περισσότερο απλά εγώ την προτιμώ μισοψημένη!

Αντιδράσεις

Σχόλια (20)

kostas
kostas @cook_8449799
γινετε παρα πολυ στεγνη και σκληρη με την πιτα για σουβλακι,και μονο με ντοματες και φετα,την ειχα φαει σε εναν φιλο,υπαρχουν παρα πολες και ευκολες συνταγες για ζυμη πιτσας.

Από

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
στις
Ολλανδία,
Kitchen-addict τα τελευταία χρόνια! Αυτό τα λέει όλα νομίζω! Μπορεί να έχω χίλια δυο άλλα πράγματα να ασχοληθώ, πάντα είμαι πρόθυμη να ετοιμάσω ένα γλυκό (τους έχω αδυναμία!!!) ή ένα ωραιότατο παραδοσιακό ή πιο...πειραγμένο πιάτο-πάντα ακολουθώντας πειράματα που έχουν δοκιμάσει άλλοι πρώτα, δεν έχω φτάσει σ'αυτό το επίπεδο αυτοπεποίθησης στην κουζίναPPΣτο site αυτό δεν έχω βρει μόνο τις καλύτερες μαγείρισσες, αλλά και τις πιο πρόθυμες να βοηθήσουν τις νέες στο...άθλημα, καθώς και μια γλυκύτατη παρέα να περνάει πιο εποικοδομητικά η ώρα που κολλάω στο pc!
Δες περισσότερα