κύρια φωτογραφία συνταγής Μεθυσμένα καλτσούνια

Μεθυσμένα καλτσούνια

13 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ
ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ @cook_8452090
,ΕΛΛΑΔΑ

Αυτη η συνταγη ειναι κανονικα συνταγη για νηστισημα κουλουρακια αλλα καναμε με την πεθερα μου μια μικρη μετατροπη και τη χρησιμοποιησαμε για καλτσουνια το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η αχνη στη ζυμη εξαρταται απο το ποσο γλυκεια τη θελουμε. Τα πασπαλιζουμε με την αχνη αφου τα βγαλουμε και κρυωσουν 5 λεπτα για να κολλησει η αχνη

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ποτηρια σπορελαιο
  2. 1 ποτηρι ρετσινα
  3. 1 ποτηρι ζαχαρη αχνη
  4. περιπου 3 πακετα φαριναπ
  5. για τη γεμιση
  6. 1 kg μηλα
  7. 4 κουτ. σουπας βουτυρο
  8. λιγη κανελα τριμμενη για αρωμα
  9. 2 κουτ σουπας καστανη ζαχαρη
  10. αχνη για πασπαλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοσκινιζουμε το αλευρι

  2. 2

    Χτυπαμε καλα το λαδι με την αχνη

  3. 3

    Προσθετουμε το κρασι και ανακατεουμε καλα

  4. 4

    Προσθετουμε το αλευρι τοσο οσο να γινει μια ικανοποιητικη ζυμη ουτε μαλακη ουτε πολυ σκληρη

  5. 5

    Την αφηνουμε να ξεκουραστει

  6. 6

    Σωταρουμε στο βουτυρο τα μηλα

  7. 7

    Ριχνουμε τη ζαχαρη να καραμελωσουν και στο τελος ριχνουμε την κανελα

  8. 8

    Ανοιγουμε τα καλτσουνια με κουπατ και τα γεμιζουμε

  9. 9

    Τα ψηνουμε σε λαδοκολλα στον αερα στους 180 βαθμους

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ
στις
,ΕΛΛΑΔΑ