Μεθυσμένα κουλουράκια
Ωραία για πρωινό, με το γάλα σας ή και τον καφέ σας. Είναι και νηστίσιμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα κουλουρακια μη τα κανετε μεγαλα και μακροστενα. Δεν βγαινουν νοστιμα. Περιεργο βεβαια αλλα το εχουμε δοκιμασει σε μεγεθος τυπου πλεξουδας. Οχι θελει μικρα στο μεγεθος του μικρου μας δακτυλου.
Υλικά
-
2 φλ.τσαγιού αραβοσιτέλαιο
-
1 1/2 φλ.τσαγιού κρασί λευκό
-
10 κ.σ. ζάχαρη
-
1 κουπα σουσάμι
-
1 κιλό αλεύρι απ
-
λιγο κανέλλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τα ανακατευουμε ολα μαζι και πλαθουμε κουλουρακια ισα με το μικρο δακτυλο μας. Ειναι μικρα και μακροστενα.
-
2
Τα βαζουμε σε βουτηρωμενο ταψι ή σε ταψι με λαδοκολλα. Ραντιζουμε απο πανω με λιγο καννελα. Τα βαζουμε στο φουρνο στους 180 για 20' με 30'
Σχόλια (5)