Μεθυσμένα Τρουφάκια
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγη αυτη τη βρηκα απο ενα αλλο site..(ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα!) αξιζει τον κοπο!Την συνταγη αυτη την εκανα χωρις καρυδια και αντι για τρουφα τα πασπαλισα με καρυδα (και ηταν παλι πολυ καλα)! Διατηρειται για αρκετες ημερες και χωρις ψυγειο!
Υλικά
-
250 γρ. μαργαρίνη (πλακα)
-
1 1/2 πακετο μπισκοτα πτι-μπερ
-
4 φλυτζανια καρυδια
-
8 κουταλιες ζαχαρη αχνη
-
6 κουταλιες κακαο
-
1 φλυτζανι κονιακ
-
1/4 κιλο τρουφα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφηνουμε τη μαργαρίνη εκτος ψυγειου για να μαλακωσει.
-
2
Θρυμματιζουμε τα πτι-μπερ και χοντροκοβουμε τα καρυδια.
-
3
Σε ενα μπολ αναμειγνυουμε τη μαργαρίνη, την αχνη, το κακαο και το κονιακ μεχρι το μειγμα μας να γινει λειο.
-
4
Στη συνεχεια προσθετουμε τα μπισκοτα και τα καρυδια.
-
5
Αφου τα αναμειξουμε πλαθουμε μικρα μπαλακια κια τα πασπαλιζουμε με τρουφα..
-
6
Καλο Φαγωμα!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)