Μεθυσμένο φιλέτο με μανιτάρια και πουρέ
Κερδίστε εντυπώσεις μ'αυτό το πιάτο, πραγματικά ειναι πολύ ευκολο και εντυπωσικό!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν τα μανιτάρια που θα πάρετε έχουν καπάκια μην τα πετάξετε,ψιλοκόψτε τα μέσα στο κρέας μαζί με τις πιπεριές και ψήστε τα ή αν θέλετε βάλτε τα και αυτά στο πυρέξ να ψηθουν και μόλις γεμίσετε τα μανιτάρια βάζετε και τα μανιτάρια απο πάνω λιγο λοξά!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα σκουπίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ με λίγο λάδι και το χυμό λεμονιού και τα ψήνουμε για πολύ λίγο ίσα να μαλακώσουν.
-
2
Κόβουμε το κρέας σε μέτριες φέτες ή αλλιώς σε κομμάτια και το σωτάρουμε σε λίγο λάδι. Προσθέτουμε και τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, ανακατέυουμε να μαραθουν. Προσθέτουμε και την μπύρα και έπειτα την μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθούν.
-
3
Βγάζουμε τα μανιτάρια απο τον φούρνο, τ'αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα γεμίζουμε με πουρέ και τα στολίζουμε με λίγες πιπεριες απο πάνω που ψήσαμε.
-
4
Οταν ψηθεί το κρέας το κατεβάζουμε απο την φωτιά. Σ'ένα πιάτο τοποθετούμε στο κέντρο του ένα μανιτάρι γεμιστό και γύρω γύρω του βάζουμε το κρέας με τις πιπεριές.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)