Μύδια με σκόρδο και ούζο
Ουζομεζές, ευκολη και γρήγορη! Xρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να την ετοιμάσετε!! Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στα φρέσκα μύδια! Πρίν τα χρησιμοποιήσετε, να τα βάλετε σε χλυαρό νερό να δείτε ποια θα ανοίξουν και ποιά όχι!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει.Τσιγαρίζουμε το σκόρδο.
-
2
Ρίχνουμε όλα τα μύδια και τα καθαρισμένα και αυτά με το κέλυφος, και τα τσιγαρίζουμε και αυτά.
-
3
Αφου τσιγαριστούν ρίχνουμε τον μαιντανό,το αλάτι, το πιπέρι, το θρούμπι ή το θυμάρι.
-
4
Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει.
-
5
Μόλις το φαγητό πιεί το νερό του το σβήνουμε με το ούζο.
-
6
Σε λίγα δευτερόλεπτα ο μεζές μας είναι ετοιμος.
Σχόλια