κύρια φωτογραφία συνταγής Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα
christina.f
christina.f @cook_8450012
,France

Λίγα μυστικά ακόμα

Πηγή έμπνευσηςΗ μανούλα μου

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
  1. 1 πράσινη καυτερή πιπεριά
  2. 1 σκελίδα σκόρδο
  3. φέτα []
  4. λευκό κρασί
  5. λίγο αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα.

  2. 2

    Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα.

  3. 3

    Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-7 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)

  4. 4

    Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.

  5. 5

    Τέλος χυλώνουμε το σαγανάκι με λίγο αλεύρι

Αντιδράσεις

Σχόλια (21)

NTINA
NTINA @cook_8528225
Ολα καλα ,τη φετα δεν θα την εβαζα ,και νομιζω σε αυτα τα σαγανακια ταιριαζει το ουζο αντι για κρασι .Μη ξεχνας με οτι σβηνουμε το φγητο μας αυτο και πινουμε.

Από

christina.f
christina.f @cook_8450012
στις
,France