Μύδια τηγανητά σκορδαλιά
Σε όσους αρέσουν τα μύδια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται απο ρυζάκι και λευκό κρασί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε το αλέυρι μαζί με την μπύρα μέχρι να γίνουν χυλός αραιός, τον αλατίζουμε και τον βάζουμε στο ψυγείο.
-
2
Χτυπάμε στο μίξερ τα καρύδια μέχρι να γίνουν σκόνη, μετά ρίχνουμε το σκόρδο και χτυπάμε μέχρι να γίνει πολτός.
-
3
Προσθέτουμε το λάδι σιγά σιγά μετά το ξύδι και τέλος το αλάτι.
-
4
Βάζουμε την σως στο ψυγείο.
-
5
Στεγνώνουμε τα μύδια και τα βουτάμε στον χυλό.
-
6
Τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι και τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν σαν λουκουμάδες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)