Sol81
Sol81 @cook_8455186

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι του Παρλιάρου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 125 γρ. βούτυρο
  2. 125 γρ. ζάχαρη
  3. 100 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
  4. 50 γρ. καθαρισμένα φιστίκια αιγίνης

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.

  2. 2

    Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.

  3. 3

    Κατεβάζουμε την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στα αυγά, ανακατεύοντας ελαφρά.

  4. 4

    Προσθέτουμε και το αλεύρι ανακατεύοντας.

  5. 5

    Τέλος, προσθέτουμε και τα φιστίκια.

  6. 6

    Τα βάζουμε σε μικρές χάρτινες θήκες για μάφις ή ατομικά φορμάκια.

  7. 7

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10-12 λεπτά.

  8. 8

    Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και ξεφορμάρουμε. Καλή επιτυχία!

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

m54
m54 @cook_8466400
τα φυστίκια τα βάζουμε ολοκληρα ή θρυματισμένα?\r\n

Από

Sol81
Sol81 @cook_8455186
στις