Μικρά brownies με φιστίκια αιγίνης
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι του Παρλιάρου.
Υλικά
-
125 γρ. βούτυρο
-
125 γρ. κουβερτούρα
-
125 γρ. ζάχαρη
-
2 αυγά
-
100 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
-
50 γρ. καθαρισμένα φιστίκια αιγίνης
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
-
2
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
3
Κατεβάζουμε την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στα αυγά, ανακατεύοντας ελαφρά.
-
4
Προσθέτουμε και το αλεύρι ανακατεύοντας.
-
5
Τέλος, προσθέτουμε και τα φιστίκια.
-
6
Τα βάζουμε σε μικρές χάρτινες θήκες για μάφις ή ατομικά φορμάκια.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
-
8
Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και ξεφορμάρουμε. Καλή επιτυχία!
Σχόλια (7)