κύρια φωτογραφία συνταγής Μιλφειγ Μελιτζάνας
blow_
blow_ @cook_8451274
athina,athina

Κρύο ορεκτικό, γευστικό και πάρα πολύ εύκολο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για πιο υγιεινά μπορούμε να βάλουμε τις μελιτζάνες στη σχάρα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 μελιτζάνες
  2. 200 γρ κατίκι Δομοκού
  3. 1 ντομάτα μεγάλη
  4. 1 πακέτο πιτάκια αραβικά
  5. 1 ματσάκι μαιντανό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις βάζουμε να ξεπικρίσουν για 30΄, τις αφαιρούμε και τις στεγνώνουμε. Έπειτα τις κάνουμε τηγανητές και τις βάζουμε να στραγγίξουν για λίγα λεπτά να φύγει το περισσότερο λάδι.

  2. 2

    Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες, και ψιλοκόβουμε τον μαιντανό.

  3. 3

    Παίρνουμε τα πιτάκια και τα ψήνουμε για δευτερόλεπτα στην τοστιέρα ή στο τηγάνι.

  4. 4

    Άρχίζουμε λοιπόν να κάνουμε πυργάκια ξεκινώντας με τα πιτάκια, αλείφουμε με το κατίκι, την ντομάτα, ΄την μελιτζάνα, ξανά την ίδια διαδικασία με πρίν και τελειώνουμε με ντομάτα.

  5. 5

    Φτιάχνουμε μικρά πυργάκια με τον προαναφερόμενο τρόπο και ντεκοράρουμε με μαιντανό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Indiannoula
Indiannoula @cook_8451208
Πολύ καλή γευστική πρόταση. Μπορούμε να προσθέσουμε στο πυργάκι μας και άλλα ψημένα λαχανικά σε φετούλες (κολοκυθάκι, μανιτάρια, πιπεριές). SUPER !!!

Από

blow_
blow_ @cook_8451274
στις
athina,athina