κύρια φωτογραφία συνταγής Μιλφέιγ νηστίσιμη
deedaki
deedaki @cook_8457264
,

Μια παραλλαγή της κλασσικής τούρτας μιλφέϊγ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να αντικαταστήσετε την φυτική κρέμα γάλακτος με γάλα καρύδας, θα χρειαστεί περισσότερη ζάχαρη άχνη στο χτύπημα, αλλά η γεύση ξεφεύγει πολύ!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3 Minutes
8 άτομα
  1. 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
  2. 1 πακετο cream crakers σικάλεως

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγύ.

  2. 2

    Τοποθετούμε σ' ένα μικρό ορθογώνιο ταψάκι ή τάπερ 1 στρώση κράκερς (υπολογίστε περίπου 6-8 κράκερς).

  3. 3

    Βάζουμε τη μισή δόση σαντιγύ.

  4. 4

    Στρώνουμε αλλή μια σειρά κράκερς και απο πανω την υπόλοιπη σαντιγύ.

  5. 5

    Τρίβουμε απο πάνω 4 - 5 κράκερς και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
τα cream crakers δεν εχουν ουτε γαλα ουτε αυγα???δεν θα ηταν καλυτερα να χρησιμοποιησουμε σφολιατα μου δεν τα περιεχει??

Από

deedaki
deedaki @cook_8457264
στις
,