Μιλφέιγ νηστίσιμη
Μια παραλλαγή της κλασσικής τούρτας μιλφέϊγ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την φυτική κρέμα γάλακτος με γάλα καρύδας, θα χρειαστεί περισσότερη ζάχαρη άχνη στο χτύπημα, αλλά η γεύση ξεφεύγει πολύ!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγύ.
-
2
Τοποθετούμε σ' ένα μικρό ορθογώνιο ταψάκι ή τάπερ 1 στρώση κράκερς (υπολογίστε περίπου 6-8 κράκερς).
-
3
Βάζουμε τη μισή δόση σαντιγύ.
-
4
Στρώνουμε αλλή μια σειρά κράκερς και απο πανω την υπόλοιπη σαντιγύ.
-
5
Τρίβουμε απο πάνω 4 - 5 κράκερς και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Σχόλια (10)