Μιλφέιγ ροζ

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
tahitian
tahitian @artist_ea
Koμοτηνή

Μια δροσερή, καλοκαιρινή παραλλαγή του γνωστού μας γλυκίσματος.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή την είδα στο nosy-νοστιμιές και έχει βίντεο στους νηστικούς πράκτορες.Μπορείτε να σερβίρετε σε ατομικά μπωλάκια. Σ'αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε λιγότερα σφολιατίνια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 ταψάκι
  1. 1 κονσέρβα βύσσινα κομπόστα
  2. 1/2 φλιτζάνι άχνη
  3. 1 morfat σε τενεκεδάκι
  4. 2 πακέτα σφολιατίνια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στραγγίζουμε τα βύσσινα.

  2. 2

    Χτυπάμε τη morfat με την άχνη και το χυμό απ'τα βύσσινα.

  3. 3

    Χτυπάμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος.

  4. 4

    Ενώνουμε τα μείγματα και προσθέτουμε τα βύσσινα ανακατεύοντας απαλά.

  5. 5

    Σ'ένα μικρό ταψάκι αραδιάζουμε τα σφολιατίνια, απλώνουμε κρέμα, επαναλαμβάνουμε με σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα.

  6. 6

    Πασπαλίζουμε με 2-3 θρυμματισμένα σφολιατίνια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

tahitian
tahitian @artist_ea
στις
Koμοτηνή
Η μαγεία της ανακάλυψης νέων συνταγών με συναρπάζει!Το ταξίδι στις γεύσεις είναι μοναδική εμπειρία!Προσδεθείτε να το απολαύσουμε! Instagram : https://www.instagram.com/artist.ea_/?next=%2Feaartist%2F&hl=el ή απλά artist. ea
Δες περισσότερα