Μιλφέιγ ροζ
Μια δροσερή, καλοκαιρινή παραλλαγή του γνωστού μας γλυκίσματος.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή την είδα στο nosy-νοστιμιές και έχει βίντεο στους νηστικούς πράκτορες.Μπορείτε να σερβίρετε σε ατομικά μπωλάκια. Σ'αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε λιγότερα σφολιατίνια.
Υλικά
-
1 κονσέρβα βύσσινα κομπόστα
-
1/2 φλιτζάνι άχνη
-
1 morfat σε τενεκεδάκι
-
250 γρ. κρέμα γάλακτος
-
250 γρ. τυρί κρέμα
-
2 πακέτα σφολιατίνια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στραγγίζουμε τα βύσσινα.
-
2
Χτυπάμε τη morfat με την άχνη και το χυμό απ'τα βύσσινα.
-
3
Χτυπάμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος.
-
4
Ενώνουμε τα μείγματα και προσθέτουμε τα βύσσινα ανακατεύοντας απαλά.
-
5
Σ'ένα μικρό ταψάκι αραδιάζουμε τα σφολιατίνια, απλώνουμε κρέμα, επαναλαμβάνουμε με σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα.
-
6
Πασπαλίζουμε με 2-3 θρυμματισμένα σφολιατίνια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια