Μιλφέιγ το διαφορετικό
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε στο ταψί το ένα πακέτο Κράκερς. Ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού μπορεί να χρειαστούμε λιγότερα ή περισσότερα!
-
2
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ να λιώσει. Αφού λιώσει, το τραβάμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε το αλεύρι ενώ ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα.
-
3
Μόλις απορροφηθεί το αλεύρι το βάζουμε και πάλι στο μάτι και ρίχνουμε το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς! Ρίχνουμε και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Μόλις πήξει ρίχνουμε την μισή και λίγο παραπάνω πάνω στα μπισκότα. Απο επάνω βάζουμε και το άλλο πακέτο.
-
4
Βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα σέ ένα μπολ, την ανακατεύουμε με την μερέντα και την βάζουμε πάνω από τα μπισκότα.
-
5
Απο επάνω τρίχνουμε λίγο τριμμένο μπισκότο! Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και είναι έτοιμο!
Σχόλια (2)