κύρια φωτογραφία συνταγής Μιλφέιγ το διαφορετικό
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα μπισκότα Κράκερς
  2. Για την Κρέμα
  3. 1 βιτάμ
  4. 1 λίτρο γάλα
  5. 12 κοφτές κ.σ. αλεύρι
  6. 1 ποτήρι ζάχαρη
  7. 2 κ.σ. μερέντα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλώνουμε στο ταψί το ένα πακέτο Κράκερς. Ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού μπορεί να χρειαστούμε λιγότερα ή περισσότερα!

  2. 2

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ να λιώσει. Αφού λιώσει, το τραβάμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε το αλεύρι ενώ ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα.

  3. 3

    Μόλις απορροφηθεί το αλεύρι το βάζουμε και πάλι στο μάτι και ρίχνουμε το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς! Ρίχνουμε και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Μόλις πήξει ρίχνουμε την μισή και λίγο παραπάνω πάνω στα μπισκότα. Απο επάνω βάζουμε και το άλλο πακέτο.

  4. 4

    Βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα σέ ένα μπολ, την ανακατεύουμε με την μερέντα και την βάζουμε πάνω από τα μπισκότα.

  5. 5

    Απο επάνω τρίχνουμε λίγο τριμμένο μπισκότο! Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και είναι έτοιμο!

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

stroumfisma
stroumfisma @cook_8468821
Η πρώτη μου φορά που δοκίμασα μιλφειγ και δεν θα είναι η τελευταία!! Απλά εγώ έβαλα πάνω από την κρέμα με την μερέντα και άλλη στρώση μπισκότα και από πάνω γλάσσο.Τέλειο!!!

Από

marakithes22
marakithes22 @cook_8471931
στις