Μηλομπισκοτάκια

Μαγειρεύτηκε 18 φορές
kitrinos
kitrinos @cook_8451398
,

Μπισκοτάκια αφράτα με μήλο, λίγες θερμίδες και υγιεινά, εννοείται όμως και νόστιμα!!! Ένα σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Επίσης μπορείτε να προσθέσετε 30 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα στο μούλτι. Τα μπισκοτάκια είναι αφράτα μέσα και τραγανά από έξω. Αν ψήσετε τα μπισκοτάκια στους 200 βαθμούς για 8’ με 10’ μένουν αφράτα μέσα έξω. Μια φίλη μου μάλιστα με ρώτησε πως κάνω τα κεϊκάκια αυτά!!!  Καμιά σχέση φυσικά με κέικ! Ευχαριστούμε την eliza04 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
12 κομμάτια
  1. 150 γρ βρώμης
  2. 2 μήλα μικρά ή ένα μεσαίο (περίπου στα 200-220 γρ)
  3. 60 γρ σταφίδες
  4. 60 γρ μελι
  5. 1 1/2 κ.σ ελαιόλαδο
  6. 1/2 κ.γ σόδα μαγειρική
  7. 1/2 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς πάνω κάτω.

  2. 2

    Αλέθετε στο μούλτι την βρώμη και τρίβετε τα μήλα σε χοντρό τρίφτη.

  3. 3

    Βάζετε όλα τα υλικά σ’ ένα μπολ και ανακατεύετε καλά.

  4. 4

    Στρώνετε μια λαδόκολλα σε ταψί (εγώ χρησιμοποιώ αυτό του φούρνου) και μοιράζετε το μείγμα σε 12 κομμάτια. Τα μπισκοτάκια απλώνουν λίγο, αλλά όχι τόσο ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους.

  5. 5

    Ψήνετε για 15’ με 20’ ή μέχρι να ροδίσουν καλά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (18)

Από

kitrinos
kitrinos @cook_8451398
στις
,
Είμαι από την μοναδική πόλη της Ελλάδος, που γράφεται με δυο “ΣΣ” και προφέρεται με... τρία “Λ”…ίσως και περισσότερα!!! Και γιατί να το κρύψω άλλωστε, το γουστάρω τρελλλά!!!
Δες περισσότερα