Μηλόπιτα διαίτης στο άψε σβήσε
Μηλόπιτα διαίτης εύκολη γρήγορη και πεντανόστιμη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφήνουμε τη μηλόπιτα στη φόρμα για 10 λεπτά πρίν την βγάλουμε. Ευχαριστούμε την eliza04 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
3/4 φλ. αλεύρι
-
3/4 φλ. καστανή ζάχαρη
-
2 αυγα
-
1 1/2 κ. μπέικιν πάουτερ
-
1 1/2 κ. βανίλια
-
1/2 κ. αλάτι
-
2 κ. κανέλλα
-
2 μήλα
-
3/4 φλ. καρύδια ή αμύγδαλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°c. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κύβους.
-
2
Ανακατεύουμε το αλεύρι τη ζάχαρη τη βανίλια το αλάτι την κανέλα και το μπέικιν πάουτερ μεχρι να γίνουν ένα.
-
3
Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γινουν μια ομοιόμορφη μάζα.
-
4
Τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τα καρύδια η τα αμύγδαλα και ανακατευουμε να παει η ζυμη παντού.
-
5
Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια μακρόστενη φόρμα Βουτυρόνουμε τα πλάγια και ρίχνουμε το μίγμα μας μέσα. Ψήνουμε για 25 λεπτα ή μεχρι να πάρει ενα γλυκο καστανο χρώμα.
-
6
Έτοιμο!
Σχόλια (37)