κύρια φωτογραφία συνταγής Μηλόπιτα Ρολό

Μηλόπιτα Ρολό

annakonda
annakonda @cook_8449177
,

Μια διαφορετική και πανεύκολη μιλόπιτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν προσπαθήσετε να ανοίξετε μόνοι σας το φύλλο, θα πρέπει να είναι πολύ λεπτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3 ρολά
  1. 3 μήλα μέτρια (κατά προτίμηση διαφορετικά είδη)
  2. βούτυρο για τα φύλλα κρούστας
  3. σταφίδες ξανθές
  4. καρύδια χοντροκομμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες

  2. 2

    Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα μήλα με τη ζάχαρη, την κανέλα, τις σταφίδες και τα καρύδια

  3. 3

    Στρώνουμε 4 φύλλα κρούστας βουτυρωμένα το ένα πάνω από το άλλο και βάζουμε το 1/3 της γέμισης που έχουμε ετοιμάσει σε μια γραμμή παράλληλη προς τη στενή πλευρά του φύλλου

  4. 4

    Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε τις δυο άκρες διπλώνοντάς τες, για να μη χυθεί η γέμιση

  5. 5

    Βάζουμε σε ταψί και βουτυρώνουμε το φύλλο για να ροδίσει

  6. 6

    Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές

  7. 7

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40.

  8. 8

    Μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε και γαρνίρουμε με αρκετή άχνη και λίγη κανέλα

  9. 9

    Σερβίρονται ζεστά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

τρένα
τρένα @cook_8454777
φαίνεται πολύ καλη η συνταγή σου απλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες οτι\r\nαφού βάλουμε τη γέμιση κλείνουμε τη σφολιάτα. την κάνουμε ρολό η την σκεπάζουμε με ακόμα ενα φύλλο?θαήθελα να μου απαντήσεις για να την φιάξω. ευχαριστώ

Από

annakonda
annakonda @cook_8449177
στις
,