Mini cheesecakes της στιγμής
Τα πιο μικρά και γρήγορα cheesecakes!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντί για ολόκληρο μπισκότο στη βάση, μπορούμε να βάλουμε μπισκότο τριμμένο. Επίσης είναι πολύ νόστιμο με κουλουράκι του καφέ τριμμένο σαν βάση.
Υλικά
-
1 πακέτο τυρί κρέμα
-
0.5 κούπα ζάχαρη
-
1 φακελάκι σαντιγί σε σκόνη
-
1 κούπα φρέσκο γάλα
-
12-15 μπισκοτάκια Oreo
-
λίγη πολύχρωμη τρούφα
-
12-15 χάρτινες βάσεις για cup-cakes
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί με τη ζάχαρη, μέχρι να ανακατευτούν καλά.
-
2
Χτυπάμε και τη σαντιγί σε σκόνη με το γάλα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγύ και μόλις είναι έτοιμη, προσθέτουμε και το μίγμα με το τυρί και τα χτυπάμε για λίγο μαζί, ώσπου να ενοποιηθούν.
-
3
Σε κάθε βάση cup-cake, τοποθετούμε ένα μπισκότο στον πάτο και γεμίζουμε από πάνω με κρέμα.
-
4
Πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρουφίτσα και διατηρούμε στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)