Μίνι Μπαμπάδες
Πανεύκολη συνταγή που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα κλασσικό γλυκό χωρίς να παιδευτείτε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε λαδώστε ελαφρά τις υποδοχές από τα ταψάκια ώστε να "βγούνε" ευκολότερα οι μπαμπάδες.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ να ανακατευτούν καλά.
-
2
Γεμίζουμε 2 ταψάκια για μάφιν (με 6 υποδοχές το κάθε ταψάκι και γεμίζουμε κάθε υποδοχή μέχρι τη μέση γιατί το μίγμα με το ψήσιμο θα φουσκώσει).
-
3
Τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν και να χρυσίσουν.
-
4
Τ΄αφήνουμε να κρυώσουν.
-
5
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά και τα σιροπιάζουμε.
-
6
Όταν κρυώσουν τα σκίζουμε με μαχαίρι στη μέση και τα γεμίζουμε με σαντιγύ. Καλή Επιτυχία!!!
Σχόλια (112)