Μυρωδάτα κουλουράκια κανέλας
Νόστιμα και νηστίσιμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να τα πασπαλίσετε με σουσάμι ή να το βάλετε μέσα στη ζύμη. Είνα εύκολα και πολύ νόστιμα, χωρίς αβγά και βούτυρο! Δοκιμάστε τα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε σε αυτό σόδα, baking powder, κανέλα, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο
-
2
Χτυπήστε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτοντας κονιάκ, ξύσμα, χυμό
-
3
Ανακατέψτε και ρίξτε τα στο αλεύρι
-
4
Ζυμώστε να πετύχετε ζύμη εύπλαστη, να μην κολλά στα χέρια
-
5
Προσθέστε λίγο ακόμη αλεύρι αν χρειαστεί
-
6
Πλάστε κουλουράκια
-
7
Αραδιάστε σε λαδωμένο ταψί και ψήστε στους 180 βαθμούς να ροδίσουν
Σχόλια (37)