Μυζηθροκροκέτες
Υλικά
-
1/2 κιλο μυζηθρα αναλατη
-
2 αβγα
-
1/2 φλιτζ. τσαγιου αλευρι
-
καλαμποκελαιο για το τηγανισμα
-
1/2 κ.γλ. αλατι
-
πιπερι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τριβετε το τυρι στον τριφτη του κρεμμυδιου μεσα σε ενα μπολ.
-
2
Προσθετετε τα αβγα, το αλατι, το αλευρι και ζυμωνετε ολα τα υλικα μεταξυ τους να γινουν ενιαιο μειγμα.
-
3
Παιρνετε μικρες ποσοτητες απο το μειγμα και πλαθετε μικρα μπαλακια σαν κεφτεδακια.
-
4
Ζεσταινετε το λαδι σε μια κατσαρολα ή φριτεζα και τηγανιζετε τις κροκετες σε μετρια φωτια μεχρι να ροδιοσυν και απο τις 2 πλευρες.
-
5
Σερβιρετε αμεσως τις μυζηθροκροκετες, γιατι τρωγονται ζεστες, εκεινη την ωρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)