Μοναστηριακό τυλιχτό σουβλάκι με fishstick
Το λέω μοναστηριακό σουβλάκι για τον λόγο ότι την πρώτη φορά που το έφαγα ήταν σε μοναστήρι ημέρα που είχαμε κατάλυση ιχθύος. Εύκολο, οικονομικό και ειδικά για τα παιδιά νόστιμο που δεν τρώνε εύκολα το ψάρι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να γίνει λίγο πιο ζουμερό μπορείτε να προσθέσετε και λίγη κέτσαπ ή μουστάρδα. Δεν γράφω μαγιονέζα λόγω του όταν έχουμε κατάλυση ιχθύος δεν τρώμε αβγό (που περιέχει η μαγιονέζα). Καλή σας όρεξη!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες (ή χρησιμοποιούμε μια μερίδα προτηγανισμένες).
-
2
Ψήνουμε τα fishsticks σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
-
3
Πλένουμε και κόβουμε την τομάτα το μαρούλι και το κρεμμύδι (σε ποσότητα που θέλει ο καθένας στο σουβλάκι του).
-
4
Αφού όλα τα παραπάνω είναι έτοιμα, ζεσταίνουμε τις πίτες είτε στον φούρνο (χωρίς λάδι) είτε σε ένα τηγάνι με λίγο λαδάκι.
-
5
Βάζουμε 2 fishstick σε κάθε πίτα, πατάτες, ντομάτα, μαρούλι και το κρεμμύδι και τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα.
Σχόλια (6)