Μωρουδένια γαριδομακαρονάδα
Μια απολαυστική γαριδομακαρονάδα ασυναγώνιστης γεύσης που μπορεί να κάνει ευτιχισμένο τον καθένα.. Απλό και εντυπωσιακό σαγηνεύει από την πρώτη δοκιμή.. Προσιτό όσον αφορά την τιμή και εύκολο σχετίκα με τον χρόνο προετοιμασίας.. Το φαγητό εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η γυναίκα που αγαπώ..
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν υπάρχουν μυστικά μόνο αλήθειες ψέματα που σβήνουν στην φθορά του χρόνου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε μια κατσαρόλα που σιγοκαίει το λάδι, έπειτα ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες (αν είναι ολόκληρες κόβουμε το κεφάλι τους), ύστερα βάζουμε την σάλτσα ντομάντας, το αλάτι, το πιπέρι, το μαιντανό και ένα ποτήρι νερό..
-
2
Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για να μουδιάσουν όλες οι γεύσεις και το φαγητό να αφουγκραστεί την τελειότητα.
-
3
Στην συνέχεια βράζουμε τα μακαρόνια.
-
4
Όταν η σάλτσα έχει βελούδινη υφή κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε τα μακαρόνια με τις γαρίδες και την σάλτσα.
-
5
Τέλος σερβίρουμε το πιάτο και απλά βάζουμε ένα δύο φυλλαράκια μαιντανό για διακόσμηση.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια