κύρια φωτογραφία συνταγής Μωσαϊκό Σοκολάτας
YIANCON
YIANCON @cook_8449070

Μία ανάμειξή μπισκότων και σοκολάτας, που συναπάρπάζει τις αισθήσεις μας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4- 6 άτομα
  1. 225 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  2. 225 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
  3. 100 γρ. κακάο
  4. 2 αυγά ολόκληρα
  5. 60 γρ. κονιάκ
  6. 150 γρ. φιστίκα Αιγίνης ψίχα
  7. 600 γρ. μπισκότα πτι- μπερ τεμαχισμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τα 225γρ. κουβερτούρα με το βούτυρο, τα 2 αυγά και τους κρόκους.

  2. 2

    Προσθέτουμε το κονιάκ.

  3. 3

    Ανακατεύοντας συνέχεια, ρίχνουμε το κακάο και την άχνη, μέχρι να σχηματίστεί μία λεία κρέμα.

  4. 4

    Προσθέτουμε τα φιστίκια Αιγίνης και τα μπισκότα.

  5. 5

    Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε το μείγμα σε μία κυλινδρική φόρμα, που την έχουμε καλύψει εσωτερικά με μία μεμβράνη για να ξεφορμάρεται εύκολα.

  6. 6

    Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

Από

YIANCON
YIANCON @cook_8449070
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα