Μοσχαράκι αλα κρεμ
Μοσχαρακι με κρεμα γαλακτος και μανιταρια.
Υλικά
-
2 κιλα μοσχαρακι χωρις κοκκαλα
-
1 κονσερβα μανιταρια τεμαχισμενα
-
2 κρεμμυδια
-
2 σκελιδες σκορδο
-
1 μικρο ποτηρι ρετσινα ή λευκο κρασι
-
1 κρεμα γαλακτος 300gr
-
λεμονι και ελαιολαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βραζουμε το ψιλοκομμενο και αλατισμενο κρεας σε 1 τσουκαλι ενω σε μια κατσαρολα τσιγαριζουμε στο ελαιολαδο τα κρεμμυδια το σκορδο και ριχνουμε τα μανιταρια (χωρις ζουμι κονσερβας).
-
2
Σβηνουμε με ρετσινα. Προσθετουμε λεμονι και αλατοπιπερο.
-
3
Τωρα παιρνουμε το ζουμι απο το κρεας 2 ποτηρια και τα ριχνουμε στην κατσαρολα μας μαζι με την κρεμα γαλακτος. Αφου δεσει η σαλτσα εχουμε τελειωσει.
-
4
Βαζουμε το κρεας σε μια πιατελα χωρις τα υγρα του και περιχυνουμε με την σαλτσα.
Σχόλια (12)