Μοσχαράκι φρικασέ
Με μπόλικο ζουμάκι για να βουτάς πολλές φέτες ψωμί
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα - βήμα.
Υλικά
-
1/2 κιλό μοσχάρι άπαχο
-
2 μεγάλα μαρούλια όχι σγουρά
-
λίγο λάδι
-
1/2 ματσάκι άνηθο
-
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
-
1 ποτήρι νερό
-
αλάτι πιπέρι
-
1 αβγό & χυμό απο ένα λεμόνι (αβγολέμονο)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζω στη χύτρα το μοσχάρι να ροδίσει.
-
2
Προσθέτω το κρεμμυδάκι να τσιγαριστεί και αυτό.
-
3
Βάζω τον άνηθο και τα μαρούλια κομμένα στα 3. Αλατοπιπερώνω. Προσθέτω 1 ποτήρι νερό και κλείνω την χύτρα. Βράζω σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου από την στιγμή που θα αρχίσει να βγαίνει ο αέρας.
-
4
Μετά προσθέτω το αβγολέμονο και σερβίρω με μπόλικο ζουμί.
Σχόλια (14)