Μοσχαράκι λεμονάτο
Εύκολο γρήγορο και πεντανόστιμο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι το πιο εύκολο και γρήγορο φαγητό που έχω κάνει θα το λατρέψετε και εσείς και τα παιδιά σας.
Υλικά
-
0.5 κιλό μοσχαράκι (ποντίκι)
-
2 λεμόνια
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
1 κρεμμύδι μεγάλο
-
λάδι
-
4-5 πατάτες μέτριες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεματάμε για λίγο το μοσχαράκι.
-
2
Επειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχαράκι το πιπέρι και το αλάτι.
-
3
Μετά προσθέτουμε τα λεμόνια τις πατάτες κομμένες και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι πατάτες. Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά.
-
4
Μετά ανοίγουμε το καπάκι και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά περίπου να δέσει η σάλτσα.
Σχόλια (100)