κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχαράκι λεμονάτο

Μοσχαράκι λεμονάτο

dimzoozoo
dimzoozoo @cook_8450330
ΛΑΡΙΣΑ

Εύκολο γρήγορο και πεντανόστιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι το πιο εύκολο και γρήγορο φαγητό που έχω κάνει θα το λατρέψετε και εσείς και τα παιδιά σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 Minutes
3 - 4 άτομα
  1. 0.5 κιλό μοσχαράκι (ποντίκι)
  2. 2 λεμόνια
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. 1 κρεμμύδι μεγάλο
  6. λάδι
  7. 4-5 πατάτες μέτριες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεματάμε για λίγο το μοσχαράκι.

  2. 2

    Επειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχαράκι το πιπέρι και το αλάτι.

  3. 3

    Μετά προσθέτουμε τα λεμόνια τις πατάτες κομμένες και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι πατάτες. Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά.

  4. 4

    Μετά ανοίγουμε το καπάκι και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά περίπου να δέσει η σάλτσα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (100)

vassiliki2
vassiliki2 @cook_8450765
όταν λέμε ζεματάμε τι εννοούμε? το τσιγαρίζουμε μήπως?

Από

dimzoozoo
dimzoozoo @cook_8450330
στις
ΛΑΡΙΣΑ
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl5.glitter-graphics.net/pub/407/407945f5ny30kpdq.gif[/img][/url]
Δες περισσότερα