Μοσχαράκι με μανιτάρια και μπέικον
Μοσχαρακι με μανιταρια και μπεικον και καροτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλο παντα και σε ολες τις συνταγες με μοσχαρι ειναι να βαζουμε το κρεας πριν τσιγαριστει να βραζει με λιγο νερακι, δεν γινετε σκληρο.
Υλικά
-
1 κιλο μοσχαρισιο κρεας
-
2 κρεμμυδια
-
2 καροτα
-
1 φλ. καφε ελαιολαδο
-
1 ποτηρακι κρασι ασπρο
-
3 φυλλα δαφνης
-
1 κουτι μανιταρια κομμενα
-
1 πακετο μπεικον
-
αλατοπιπερο
-
1 ποτηρι Σαλτσα ντοματα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε το κρεας στην κατσαρολα και το στιγαριζουμε με το ελαιολαδο και τα κρεμμυδια ψιλοκομενα, βαζουμε το κρασι και σβηνουμε το κρεας.
-
2
Μετα βραζουμε το κρεας προσθετοντας νερο για 2 ωρες περιπου.
-
3
Μετα βαζουμε σε μια κατσαρολα το μπεικον τα μανιταρια και τα καροτα και τα τσιγαριζουμε με λιγο ελαιολαδο το προσθετουμε στην κατσαρολα με το κρεας βαζουμε τη σαλτσα το αλατοπιπερο και τη δαφνη τα βραζουμε ολα μαζι περιπου μια ωρα.
-
4
Σερβιριζετε με ρυζι ασπρο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (10)