κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχαράκι με πιπεριές
katerina27385
katerina27385 @cook_8449811

Μια κινέζικη συνταγή. try it!!!!!!!!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα κινέζικα φαγητά δεν πρέπει να ψήνονται πολύ, ιδιαίτερα τα λαχανικά!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
  1. μερικές κουταλίες της σούπας αραβοσιτέλαιο
  2. 1/2 κιλό μοσχαράκι φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  3. 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
  4. 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
  5. 2 κρεμμύδια κομμένα σε τέταρτα ή όγδοα αν ειναι μεγάλα
  6. 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  7. 1/4 κουταλάκι γλυκού five spices σκόνη (μπαχαρικό)
  8. 1/4 κουταλάκι γλυκού corn flour
  9. 1/4-1/2 φλυντζάνι νερό
  10. 1 κύβο ζωμού κοτόπουλου
  11. 1-2 κουταλιές της σούπας soy sauce

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας σε λωρίδες.

  2. 2

    Ζεσταίνουμε το αραβοσιτέλαιο σε κατσαρόλα αρκετά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το five spices και το κρέας μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, ψήνουμε για ακόμη 2-3 λεπτά αλλά να μείνουν τραγανά.

  3. 3

    Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και ψήνουμε για ακόμη 2 λεπτά.

  4. 4

    Στο μεταξύ ενώνουμε το corn flour, το νερό με το ζωμό κοτόπουλου και τη soy sauce.

  5. 5

    Ρίχνουμε το σως αυτό στο φαγητό και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει και να δέσει. Είναι έτοιμο σε 10 λεπτά περίπου.

  6. 6

    Το σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Αντιδράσεις

Από

katerina27385
katerina27385 @cook_8449811
στις