Μοσχάρι φιλέτο με πάστα ελιάς ή με μουστάρδα

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Αθήνα,Ελλάδα

Πολύ όμορφος συνδυασμός γεύσεων στο πιάτο σας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Γνώμη μου είναι πως η πάστα ελιάς το κάνει πιο πικάντικο. Μπορούμε να πάρουμε μοσχάρι ανοιγμένο, από το χασάπη μας, σε φέτα και να το γεμίσουμε να την τυλίξουμε σε ρολό, να τη δέσουμε με σπάγκο καλύτερα (αφού θα είναι μεγάλο κομμάτι) να ψηθεί και να το κόψουμε σε φέτες! Όπως και να το κάνετε είναι πεντανόστιμο!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 άτομα
  1. 1.500 γρ. φιλέτα μοσχαρίσια
  2. Για τη γέμιση
  3. 3 κ.σ. πάστα ελιάς ή μουστάρδα
  4. 150 γρ.μανιτάρια σε φέτες
  5. 1 φλ.ελιές σε φέτες
  6. 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  7. 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  8. 1 φλ. παρμεζάνα τριμμένη.
  9. Συνοδευτικά κρέατος
  10. 4 πατάτες
  11. 4 καρότα σε μπαστουνάκια
  12. χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού
  13. αλατοπίπερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ενώνουμε σε μπολ τα υλικά της γέμισης, μανιτάρια, τυρί, κρεμμυδάκια, άνηθο, ελιές.

  2. 2

    Πλένουμε, στραγγίζουμε καλά τα φιλέτα μας. Αλατοπιπερώνουμε καλά. Αλείφουμε το κάθε ένα φιλέτο με πάστα ελιάς ή μουστάρδα

  3. 3

    Βάζουμε μικρή ποσότητα γέμισης

  4. 4

    Τυλίγουμε ρολό, στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες καλά. Το ίδιο κάνουμε για όλα τα φιλέτα μας.

  5. 5

    Τα σοτάρουμε σε λάδι ή βούτυρο καλά από όλες τις πλευρές.

  6. 6

    Το μεταφέρουμε σε γάστρα ή ταψάκι με καπάκι, ρίχνουμε τους χυμούς, αλατοπίπερο, 1 ποτήρι νερό, λάδι και γύρω γύρω τις πατάτες, καρότα και μανιτάρια.

  7. 7

    Ψήνουμε 2 ώρες περίπου, στο τελευταίο τέταρτο ανοίγουμε το καπάκι να πάρει χρώμα!

Αντιδράσεις

Από

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι μητέρα δύο παιδιών,ενός αγοριού και μιας κόρης. Από το 1990 ζω στην Αθήνα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου ,μου αρέσει πολύ η μαγειρική . Από το 2014 είχα την στήλη "Το βιβλίο των συνταγών μας" στο σάιτ της πόλης μου karystos-online ! Δυστυχώς το σαιτ δεν λειτουργεί πλέον.
Δες περισσότερα